01.10.2014

Соопштение за јавност

Намалување на каматни стапки на штедни влогови

01.08.2014

6 Експозитури со ново работно време

 01.04.2014

Намалување на каматни стапки на штедни влогови

24.12.2013

Експозитура Битола со нова локација

24.12.2013 година

Претприемач на годината 2013

12.11.2013

Намалување на трошоците за одобрување на кредити за 50%

28.06.2013

Соопштение за јавност

Штедилница Можности добитник на награда од Европски ранг

31.12.2012

Соопштение за јавност

 

12.09.2012

Штедилница Можности донираше клима уред во општата болница во Велес