Madhёsia e fontit: A A A

31.03.2017

Lajmerim per opinionin 

Ulje e normave te interesit per depozitet e kursimit


Kursimorja Mozhnosti i informon klientёt e vet se bёri uljen e normave tё interesit pёr depozitet e kursimit nё denarё pёr afatet 6, 12, 24 ,36 muaj. Normat e reja tё interesit fillojnё tё aplikohen prej 01.04.2017 dhe mund qё t’i shiqoni kёtu.

Pёr informata mё detajore mund tё kontaktoni nё ekpoziturat e kursimores. 

 

Ecim së bashku
Kursimorja Mozhnosti

 
Mё lartё