30.12.2019

Lajmërim për ditë jo pune për festat e fundvitit

Të nderuar klient,

Ju informojmë se në 31.12.2019 filijallat e Kursimores do të punojnë deri në 12:30h.

Me rastin e festave të Vitit të Ri dhe Krishtlindjeve, filijallat e Kursimores Mozhnosti nuk do të punojnë në 01.01.2020, 06.01.2020 dhe në 07.01.2020.

Gëzuar festat e fundvitit!

Kursimorja Mozhnosti

20.12.2019

Kursimorja Mozhnosti pjesë e manifestimit “Sipërmarrësi i vitit 2019”

03.12.2019

Lajmёrim pёr ditёjopune

04.11.2019

Mundësitë në shoqëri me më të rinjtë

01.11.2019

Njoftim publik

Mirënjohje për arkëtarin  më të mirë të kursimores

01.11.2019

 
Ulje ne normat e interesit per depozitat e kursimit

Klientët tanë

QE Sonce

09.10.2019

Lajmёrim pёr ditё jo pune

05.09.2019

Njoftim per ditёjopune