Madhёsia e fontit: A A A

24.04.2020

Njoftim për publikun

Njoftim për ndryshimin e orarit të punës të drejtorisë dhe ekspoziturave

 

Të nderuar klientë,

 

Kursimorja Mozhnosti I njofton klientët e saj se në periudhën nga 24.04.2020, drejtoria dhe ekspozitura  do të punojnë çdo ditë pune nga e hëna deri të premten nga ora 08:00 - 16:00.

  
 

Kursimorja Mozhnosti

 
Mё lartё