Madhёsia e fontit: A A A

04.11.2019

Njoftim për shtyp

Mundësitë në shoqëri me më të rinjtë

 

Me rastin e Ditës Botërore të Kursimeve, më 31 Tetor 2019, Shtëpia e Kursimeve Moznosti priti fëmijët e kopshtit "Detska radost" nga Strumica, të cilët erdhën për të vizituar zyrën e degës së shtëpisë së kursimeve në Strumicë.

 

Qëllimi i vizitës ishte njohja e të rinjve me punën e shtëpisë së kursimeve, me theks të veçantë në rëndësinë e marrjes së krijimit  të shprehive të kursimit në jetën e përditshme.

 

Vizita ishte jashtëzakonisht e suksesshme. Në një atmosferë të këndshme, kolegët tanë i mirëpritën fëmijët nga kopshti, përmes pyetjeve dhe përgjigjeve duke u shpjeguar se çfarë do të thotë kursim, cilat janë përfitimet e kursimit dhe sa e rëndësishme është të kesh një shprehi të kursejsh që nga një moshë e re.

 

Në fund, fëmijët morën dhurata të përshtatshme në kujtim të vizitës së tyre në Shtëpinë e Kursimeve Moznosti.

 

 
Mё lartё