Madhёsia e fontit: A A A

23.05.2017

Njoftim per ditё jo pune

 

Të nderuar klientë,

Ju njoftojmë  se me rastin e Festës së "Shën Kirili dhe Metodi", ekspoziturat e kursimores  SHPK Mozhnosti Shkup  nuk do të punojnë me  24.05.2017 (E mërkurë).

Urime Festën!

 

Ecim së bashku,

Kursimorja "Mozhnosti"

 
Mё lartё