Madhёsia e fontit: A A A

31.05.2019

Njoftim pёr ditё jo pune

Të nderuar klientë,

Ju njoftojmë  se me rastin e Festës së Fiter Bajramit dhe  Ditës së Shpirtrave  ekspoziturat e kursimores SHPK Mozhnosti Shkup  nuk do të punojnë me  04.06.2019 dhe 14.06.2019.

Urime Festat!

Kursimorja Mozhnosti

 
Mё lartё