Madhёsia e fontit: A A A

07.05.2019

Lajmërim për publikun

Mozhnosti në një ndër më të vizituarit dhe jubile në maratonin e 15-të të Shkupit 2019

 

Kursimorja Mozhnosti ishte pjesë e edicionit jubilej të 15-të në maratonin e Shkupit i cili u mbajt në Shkup të Shtunën, më 4 Maj, dhe morrën pjesë një numër rekord nga mbi 12.000 maratonsa nga e gjithë bota.

Ekipin e Kursimores e përbënin tridhjetë e një kolegë të cilët morrë pjesë në vrap prej 5km dhe në gjysëm maraton (21km) dhe të gjithë me sukses arritën qëllimin. Morën pjesë kolegët nga direkcioni në Shkup si dhe kolegët nga më shum se gjysma e filijallave tona: Koçani, Kërçova, Kumanova, Velesi, Strumica, Shkupi-GTC dhe Shkupi-Aerodrom.

Kolegu jonë dhe maratonsi profesional Aleksandar Kiraxhiev edhe këtë vit e mbrojti titullin Shampioni Ndërkombëtar në vend për her të pestë dhe i gjashti në plasim nga e gjithë konkurenca. Ai e kaloi vrapin për një kohë prej 2 orë 37 minuta dhe 41 sekonda.

Të gjithë bashkë, dhe ata që morën pjesë në vrapimet,dhe pjesa tjetër e kolegëve të cilët erdhën si përkrahje nën ngjyrat e kursimores, kontribuan në promovimin e frymës sportive.

Shoqëria e punonjësve nga rrugicat sportive u zhvendos në një lokal bar ku u mblodhën pjesmarrësit maratonsa dhe ekipi për mburrje. Të gjithë fituan Mirënjohje nga udhëheqësi i kursimores për frymën ekipore dhe sportive që treguan.

Kursimorja Mozhnosti sponzorizoi pjesëmarrjen e të gjithë punonjësve të saj – pjesmarrës, dhe i përkrahu me paisje të brenduara për vrap, duke u treguar si kompani përgjegjëse shoqërore e cila me vizionin dhe misionin e saj me sukses bashkon përkujdesin për punonjësit e saj dhe përkrahjen e eventeve me karakter sportiv.

Më poshtë keni fotografii nga Kursimorja.

 

 

Ecim së bashku
Kursimorja Mozhnosti

 
Mё lartё