Madhёsia e fontit: A A A

19.04.2006

Mozhnosti hapi ekspozituren e re ne Gostivar

Me date 19.04.2006 ekspozitura ne Gostivar ishte ekspozitura e dhjete me rradhe e Mozhnostit.

Qytetaret mund tu drejtohen 4 referenteve per kredite biznesi,bujqesi kredi konsumi,kredite pe banim dhe kredite studentore.

Me date 05.06.2006 nisi me pune edhe arka me c`rast u rrit fleksibiliteti i punes se ekspozitures.

Na vizitoni!

 
Mё lartё