Madhёsia e fontit: A A A

01.11.2018

Njoftim publik


 Mirënjohje për arkëtarin  më të mirë të kursimores


      Dita Botërore e Kursimeve edhe  këtë vit u shënua nga një ceremoni solemne nga ana e  Shoqates   Bankare, në Odën ekonomike të Maqedonisë, në prani të përfaqësuesve të Bankës Qendrore, nga  Ministria e Financave dhe bankave si dhe   kursimoreve.


Në manifestimin solemn më  30.10.2018 vit tradicionalisht  janë dhënë shpërblime dhe çmime per sportelet më të mira te të gjitha bankat dhe kursimoret në vend, të cilat në vitin 2018 kanë treguar rezultate më të larta në operacionet me individë. Mirënjohjet  për nëpunësit janë statuja të punuara në një formë speciale, të cilat do të mbesin traditë në çdo shënim të kësaj dite.
 
Nga  Kursimorja Mozhnosti, nëpunës më i mirë me lëvdata në punën e tij u zgjodh Ivan Panev nga Direkcioni në Shkup.
Ecim sё bashku,

Kursimorja Mozhnosti

 
Mё lartё