Madhёsia e fontit: A A A

01.11.2017

Njoftim publik

Mirënjohje për arkëtarin më të mirë të kursimores


Dita Botërore e Kursimeve edhe  këtë vit u shënua nga një seancë solemne nga ana e  Shoqates Bankare, në Odën ekonomike të Maqedonisë, në prani të përfaqësuesve të Bankës Qendrore, nga Ministria e Financave dhe bankave si dhe kursimoreve.


Në manifestimin solemn më  31.10.2017 vit tradicionalisht  janë dhënë shpërblime dhe çmime per sportelet më të mira te të gjitha bankat dhe kursimoret në vend, të cilat në vitin 2017 kanë treguar rezultate më të larta në operacionet me individë.
 
Nga Kursimorja Mozhnosti arkëtare më e mirë për punën e saj u zgjodh Slavco Arsov nga filiala e Veles.

 
Ecim sё bashku,

Kursimorja Mozhnosti

 
Mё lartё