Madhёsia e fontit: A A A

Sektori për financave, kontabilitet dhe thesar

Shërbimi për financave, kontabiliteti

Marta Belevska

Tel++389 2 2401 063

Fax:++389 2 401 050

e-mail:

 
Mё lartё