Madhёsia e fontit: A A A

20.05.2019

Lajmërimpër publikun

Të nderuar klientë,

Kursimorja Mozhnosti Ju mundëson sigurt, thjesht dhe pa pages  të keni qasje  në llogaritë Tuaja duke përdorur shërbimin e ri elektronik e-banking që është në dispozicion 24/7.

Për më shumë informacioneurdhëroni  në ekspoziturën më të afërt të Kursimores Mozhnosti.

Ecim së bashku!

Kursimorja Moznosti

 
Mё lartё