Madhёsia e fontit: A A A

09.10.2018

Lajmёrim pёr ditё jo pune

Tё nderuar klient,

Ju lajmёrojm se me rastin e festёs shtetёrore Dita e kryengritjes dhe Dita e Luftёs revulucionare, filjalet e Kursimores Mozhnosti DOO Shkup-ё nuk do tё punojnё nё  11.10.2018 dhe 23.10.2018.

Gёzuar festat!

Kursimorja Mozhnosi

 
Mё lartё