Madhёsia e fontit: A A A

01.06.2017

Lajmёrim pёr shtyp

Kursimorja Mozhnosti  si pjesё e “Ditё tё karierёs” nё Gostivar

 

Kurismorja Mozhnosti  mori pjesё nё ngjarjen “ Ditё tё karierёs” qё u mbajt nё 29.05.2017 nё shkollёn e mesme  komunale “Gostivar” nё Gostivar.

Nё ngjarjen morёn pjesё pёrfaqёsues tё komunitetit tё biznesit nё rajonin e Gostivarit,  tё cilёt sё bashku  me nёntёvjecarёt nga shkolla pёr tё ndarё rrugёn e tyre pёr tё ndertuar nje karier, duke filluar nga bankat shkollore deri nё punёsim  dhe reputacinon ku jetojnё.

Ngjarja ishte nje mundesi e mire e kursimores per ti paraqitur  produktet dhe sherbimet per te pranishmit.

Koleget e filjalit te kursimores Mozhnosti Gostivar u shoqeruan me te pranishnmit, dhe njerkohesisht duke I ndar pervojen dhe keshillat e kreditimit, kulturen e kursimit dhe ndihmen e njerezve te cilet planifikojne te fillojne biznesin e tyre.

Ecim se bashku,

Kursimorja Mozhnosti

 
Mё lartё