Madhёsia e fontit: A A A

12.05.2017

Lajmёrim pёr shtyp

Kursimorja Mozhnosti pjesmarrёse nё “ Javёn Globale tё parave”

 

Nёpermejt motos “Mёso! Kurse! Pёrfito”, Kursimorja Mozhnosti mori pjesё nё ngjarjen boёrore “ Javёn Globale tё parave” e cila filloj prej nё 27 mars, dhe mbaroj nё 11.05.2017 me hapjen e madhe nё parkun e qytetit nё Shkup.

Qёllimi i gjithё kёsaj ngjarjeje, qё mbahet nё nivel botёror  nё mё shumё se 130 vende dhe me pjesmarjen  e mё shumё 1000 organizata dhe institucione ёshtё edukimi financiar i tё rinjve.

Nё ngjarjen morёn pjesё tё gjitha bankat dhe bankat e kursimeve , fondet e pensionit, shoqёritё e sigurimi dhe fondet e pёrbashkёta nё vend.

Fjalimi i fundit ishte Guvernatori i Banka Qendrore Z. Dimitar dhe përfaqësues të Ministrisë së Financave dhe MAPAS-i cili edhe një herë theksoi rëndësinë e ngritjes së vetëdijes në mesin e të rinjve në lidhje me funksionimin e parave, duke përfshirë edhe kursimi, punësimin dhe sipërmarrjen.

Kursimorja Mozhnosti sё bashku me institucionet e tjera nёpёrmjet njё miqёsie tё pёrbashkёt pёr tё prezantuar shёrbimet dhe produktet e tyre pёr tё gjithё tё njerёzit e pranishёm tё rinj tё cilёt janё pjesё e sistemit arsimor nё vend.

Me pjesmarrjen e ngjarjeve tё kёtij lloji,Kursimorja Mozhnosti edukon dhe kёshillon nёpёrmjet stafit personal,dhe i prezanton produktet dhe shёrbimet e tyre tё cilat vazhdimisht pёrparojnё, nё mёnyrё qё tё plotёsojnё nevojat e konsumatorёve.

Ecim sё bashku,

Kursimorja Mozhnosti

 
Mё lartё