Madhёsia e fontit: A A A

24.11.2016

Njoftim publik

Kursimorja Mozhnosti pjesё е javёs Europiane tё ndёrmarrёsve

 

Nё  kuadёr tё  javёs Europiane tё ndёrmarrёsve u organizua tubim me temёn „ Kam ide pёr biznes …Si deri te realizimi?„

Tubimi u mbajt nё lokalet e hotel „Aleksandёr Palas„ nё Shkup mё 18 Nёntor 2016, organizuar nga Agjencioni pёr perkrahje tё ndёrmarrёsve  , ku morёn pjesё pёrfaqёsues nga sektori i biznesit, ku u kёmbyen informata tё rёndёsishme pёr bizneset qё janё pjesё e ekonomisё maqedonase.

Pёrvojё lidhur me punёn e kursimores nё temёn „ Mikrofinansimi„ ndau Petar Sllavkovski, drejtor I filiait Leptokarija ne Shkup, duke e pёrfaqёsuar kursimoren si proekt i parё i mikrofinansimit e cila mё shumё se 16 vjet i pёrkrahё mikro dhe bizneset e vogla nёpёrmjet instrumenteve tё ndryshme tё pёrkrahjes financiare.

Sfidat me tё cilat pёrballen start-up bizneset i prezantoi klienti i kursimores ku me shembull konkret tregoi pёrvojёn e shfrytёzimit tё kёtij instrumenti mikrofinansiar.

Faktikisht  nёpёrmjet pёrkrahjes sё kursimores Mozhnosti, arriti tё filloj biznes tё vogёl e qё pas 11 vite tё suksesshme bashkёpunim tё ndёrsjellё arriti tё zgjёrohet dhe nga biznesi i vogёl rritet  nё biznes stabil qё arriti deri te punёsimi i anёtarёve tё familjes sё tij dhe me shumё se pesё tё punёsuar tjerё.

 

Ecim sё bashku

Kursimorja Mozhnosti

 
Mё lartё