Madhёsia e fontit: A A A

24.04.2017

Komunikatë për shtyp

Kursimorja Mozhnosti mbështet të rinjtë me shpirt sportive

Dinjitet,integritet,guxim dhe modesti janë plotësisht në pajtim me krenari,ambicie dhe vendosmëri…këto janë disa nga cilësit thelbësore të një atleti.Natyrisht dhe përveq aftesive sportive të shkëlqyera.

Atletika është një nga format më të vjetra të garave sportive.Historia e atletikës është në të vërtetë historia e sportit.

Për shkak të gamës së saj të madhe “e cila përfshin garat ,disciplinat ,kërcimin dhe hudhjen” quhet dhe ”Mbretëresha e sportit”

Kursimorja Mozhnosti investon tek të rinitë dhe njerëz ambicioz me frymë sportive dhe duke vendosur qëllimet para vetes.

Nga ekipi I Kursimores kolegu jonë Aleksandar Kiraxhiev është pjesë e këtyre të rinjve I cili jetën e tij ja kushtoj atletikës,konkretisht disciplines Maraton,edhe përkundër detyrave zyrtare në kursimore.

Ky vit përkon me pjesmarjen e tij dhe performancën e sukseshme të maratonës në Hanover,Gjermani e cila u zhvillua më 9 Prill 2017.

Kjo maratonë kishte gjatësine e 42 km,Aleksandri zhvilloi kohën e tij të dytë më të mirë në karrierën e tij me një rezultat prej 2:39:09 dhe u plasua në vendin e 18-të nga gjithsej 30.000 pjesmarrës nga e gjithë bota.

Kursimorja dhe në të ardhmen do të vazhdojë të mbështesë projektet dhe evenimentet në fushen e sportit në kuadër të misinoti dhe vizionit të saj.

Ecim së bashku
Kursimorja Mozhnosti

 
Mё lartё