Madhёsia e fontit: A A A

Kredi të pasynueshme për të punësuar për rrogë, persona që janë në marrëdhënie të rregullt pune në institucione shtetërore ose kompani private dhe kompani tjera të pranueshme për kursimoren.

 
Mё lartё