Madhёsia e fontit: A A A

Sektori per pune te pergjithsme dhe juridiki

Shërbimi për punë të përgjithshme

Vlatko Kostadinovski

Tel++389 2 2401 077

Fax++389 2 401 049

e-mail:

 
Mё lartё