Madhёsia e fontit: A A A

Sektori per pune te pergjithsme dhe juridiki

Shërbimi për punë juridike

Gonca Georgieva

Tel++389 2 2401 058

Fax++389 2 401 050

e-mail:

 
Mё lartё