Madhёsia e fontit: A A A

DOKUMENTET per BIZNESI credit

   

-Kerkese

 

download

-Ndalesё administrative

 

download

-Deklaratё e personave tё lidhur persona Fizik

 

download

-Deklaratё e personave tё lidhur persona Jurdik

 

download

DOKUMENTET per BUJQëSIE credit

   

-Kerkese

 

download

-Ndalesё administrative

 

download

-Deklaratё e personave tё lidhur persona Fizik

 

download

-Deklaratё e personave tё lidhur persona Jurdik

 

download

DOKUMENTET per Popullsinë credit

   

-Kerkese  

 

download

-Ndalesё administrative

 

download

-Deklaratё e personave tё lidhur persona Fizik

 

download

DOKUMENTET per STUDENTORE credit

   

Kerkese  

 

download

-Ndalesё administrative

 

download

-Deklaratё e personave tё lidhur persona Fizik

 

download

DOKUMENTET per SME credit

   

-Kerkese  

 

download

-Ndalesё administrative

 

download

-Deklaratё e personave tё lidhur persona Fizik

 

download

-Deklaratё e personave tё lidhur persona Jurdik

 

download

 

Klikoni ne akrobat pdf ose word doc per ta pare formen qe deshironi. Mund ta lexoni(me klik te djathte dhe save as), printoni dhe plotesoni. Sidoqo fte perpara se ta beni kate kontaktoni referentet tone nepermes telefonit. Se shpejti per ata qe vec kne marre kredi ne "Mozhnosti" do te mund qe disa formulare ti plotsoni ne komjuterin tuaj e prastaj ti dergoni me e-mail si atachment ose ti shtypni ne printerin tuaj (porositet shtypje laserike).

 
Mё lartё