Madhёsia e fontit: A A A

10.05.2011

Filijalё e re e Kursimores Mozhnosti SHPK nё Strugё

Kursimorja Mozhnosti e zgjёroi rrjetin e vet edhe me njё filijalё tё re nё pjesёn jugperendimore tё Republikёs sё Maqedonisё nё Strugё, me qёllim qё tё ofrohet deri te klientёt e saj.

Filijala disponon ekipё me kualitet tё lartё, e cila klientёve do tё ju pёrcjellё ofertёn komplete tё produkteve dhe shёrbimeve nga portofoli i Kursimores.

Qёllimi jonё ёshtё qё tё sigurojmё nivel tё lartё tё kualitetit tё shёrbimeve dhe ofertё bashkёkohore e produkteve tё reja.

Rrjetin afarist tё Mozhnostit e pёrbёjnё 13 filijala nё tё gjithё teritorin e Republikё sё Maqedonisё.

Ecim sё bashku
Kursimorja Mozhnosti

 
Mё lartё