Madhёsia e fontit: A A A

17.04.2006

Ekspozitura e re ne Manastir

Me date 17 prill qytetaret e Manastirit si dhe te qyteteve perreth munden pa ndermjetesim te njoftohen me spektrin e gjere te produkteve dhe sherbimeve qe ofron Mozhnosti.

Me 18 korrik 2006 ekspozitura ne Manastir fitoi edhe arken ku qytetaret mund te hapin libreza per kursim,te paguajne rata te krediteve etj.

Na vizitoni!

 
Mё lartё