24.04.2019

Соопштение за неработни денови

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека по повод Велигденските празници, експозитурите на Штедилница Можности ДОО Скопје нема да работат на:

- 26.04.2019 година (петок), Велики петок,

- 29.04.2019 година (понеделник), вториот ден на Велигден.

- Експозитурата во ГТЦ - Скопје нема да работи на 27.04.2019 година (сабота).

- По повод празникот Денот на трудот, 1 Мај, експозитурите на Штедилница Можности ДОО Скопје нема да работат на 01.05.2019 година (среда).

Среќни празници!

Се движиме заедно,
Штедилница Можности

 

13.03.2019

Можности дел од настанот „ Осмомартовски базар на занаетчиски производи”

08.02.2019

Соопштение за износ на трансакции во експозитура ГТЦ-Скопје

26.12.2018

Неработни денови за новогодишните празници

26.12.2018

Е-банкинг недела во Штедилница Можности

13.12.2018

Можности е таму каде што си и ти!

03.12.2018

Нова локација на експозитурата на штедилница Можности во Кичево