Големина на фонт: A A A

28.12.2016

Соопштение

Неработни денови за новогодишните празници

Почитувани клиенти,

Ве информираме дека поради празникот Нова година, експозитурите на Штедилница Можности нема да работат на 02.01.2017 година (понеделник).
Експозитурата во Скопје ГТЦ нема да работи и на 31.12.2016 година (сабота).

По повод празникот Бадник на 06.01.2017 година (петок)  и Богојавление Водици на 19.01.2017 година (четврток) ќе работат само експозитурите на штедилницата во Тетово и Струга.

Среќни новогодишни празници!

Штедилница Можности

 
Кон врвот