Големина на фонт: A A A

06.12.2016

Соопштение за неработен ден

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека по повод државниот празник Свети Климент Охридски, експозитурите на Штедилница Можности ДОО Скопје нема да работат на 08.12.2016 година (четврток).

Честит празник!

Се движиме заедно,
Штедилница Можности

 
Кон врвот