Madhёsia e fontit: A A A

Sektori juridik  dhe i puneve te pergjithshme

Shërbimi për meziqe dhe drejtim të plasmaneve jo të mira

Dejan Blazheski

Tel++389 2 2401 053

Fax:++389 2401 049

e-mail:

 
Mё lartё